Accreditatie als professioneel beoordelaar

Schooldirecteuren kunnen ook kiezen om activiteiten die ze hebben uitgevoerd achteraf te laten waarderen (herregistratiewaarde toe te laten kennen) door een geaccrediteerd professioneel beoordelaar.

De schooldirecteur laat aan de hand van leerervaringen zien dat hij of zij een substantiële ontwikkeling heeft doorgemaakt op één of meer professionaliseringsthema’s. Een geaccrediteerd professioneel beoordelaar kent de herregistratiewaarde toe.

Als aanbieder kunt u accreditatie als professioneel beoordelaar aanvragen. U toont aan dat uw werkwijze valide en betrouwbaar is en de assessoren over de juiste expertise beschikken. In het accreditatiereglement leest u hier meer over.

Informatie
In dit stappenplan is toegelicht hoe de accreditatie verloopt. U dient de aanvraag in via PE-online:

Accreditatie aanvragen via PE-online

  • Heeft u bestaand geaccrediteerd aanbod en wilt u een nieuwe aanvraag indienen?
    Dan heeft u per e-mail uw accountgegevens ontvangen waarmee u kunt inloggen. Neem contact met ons op als u dit bericht niet heeft ontvangen: 030 – 234 73 60. Via onderstaande button kunt u inloggen en het aanvraagproces doorlopen. 
  • Dient u voor de eerste keer een accreditatie-aanvraag in?
    Dan kunt u via onderstaande button een account aanmaken en het aanvraagproces doorlopen. 

De Commissie Accreditatie besluit over uw aanvraag. Als uw aanbod is geaccrediteerd wordt u als professioneel beoordelaar getoond in de nascholingsagenda die door iedereen te raadplegen is.