Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Telefoon

(030) 234 73 60

E-mail

info@schoolleidersregisterpo.nl 

Bezoekadres

Arthur van Schendelstraat 600, 3511 MJ  Utrecht

Kantoor Schoolleidersregister PO

Arthur van Schendelstraat 600, 3511 MJ Utrecht

Lopend vanaf Utrecht Centraal Station

Het kantoor waar het Schoolleidersregister PO is gehuisvest ligt op ongeveer 15 minuten lopen van Utrecht Centraal Station. In de Stationshal loopt u richting het centrum. Neem de eerste uitgang en loop langs het bouwterrein van het nieuwe stationsplein richting het NS-gebouw. Loop rechtdoor, de Laan van Puntenburg in. Deze weg loopt over in de Herman Gorterstraat. Steek de Nicolaas Beetsstraat over en vervolg uw weg over de Hartingstraat. Sla de eerste straat rechtsaf naar de Arthur van Schendelstraat en volg de bocht naar links. Ons kantoor zit aan uw rechterhand op nummer 600, op de derde etage.

Lopend vanaf Utrecht Vaartsche Rijn

Neem vanaf het perron de uitgang 'westerkade'. Loop onder het viaduct door richting de uitgang bij perron 4. Sla direct linksaf de Vaartsestraat in of neem de trap over het water heen en loop dan door de Vaartsestraat in. Steek de weg over en vervolg uw weg op de Vaartsestraat. Deze straat vervolgt u naar links de Arthur van Schendelstraat in. Ons kantoor zit aan uw linkerhand op nummer 600, op de derde etage.

Met de stadsbus vanaf Utrecht Centraal Station

Vanaf Utrecht CS Jaarbeurszijde kunt u buslijn 8, 41, 47 of 247 nemen. Kijk voor actuele vertrektijden op www.9292.nl. U stapt uit bij de halte Vondellaan/Station Vaartsche Rijn. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen. U loopt het viaduct onder het spoor door (Bleekstraat) en steekt de weg over. Vervolgens slaat u direct linksaf de Vaartsestraat in. Deze straat vervolgt u naar links de Arthur van Schendelstraat in. Ons kantoor zit aan uw linkerhand op nummer 600, op de derde etage.

Parkeren

U kunt voor het kantoor op de parkeerplaatsen (betaald) parkeren.