Beëindigen registratie

Indien u (tijdelijk) geen overeenkomst met bestuur heeft als leidinggevende in het primair onderwijs, heeft u geen registratieplicht volgens de cao PO. Pas uw gegevens aan in uw persoonlijke account. U bent hier zelf verantwoordelijk voor.  

  • Stoppen als schoolleider
    Bent u geen schoolleider meer en verwacht u ook in de toekomst niet meer als schoolleider te zullen werken, bijvoorbeeld door pensionering? Dan kunt u zich uitschrijven, mits er geen actieve overeenkomst met bestuur in uw account staat en de jaarlijkse eigen bijdrage is voldaan.
    LET OP: U kunt zich alleen uitschrijven uit het Schoolleidersregister PO indien u volgens de cao niet meer verplicht bent tot registratie.
  • Tijdelijk geen schoolleider
    Bent u tijdelijk niet werkzaam als schoolleider? Vul in uw account dan de einddatum in van uw laatste overeenkomst met bestuur. Op deze manier blijft u wel ingeschreven. Zodra u weer een overeenkomst met bestuur heeft als schoolleider, moet u dit opgeven in uw account. 


Het Schoolleidersregister PO brengt voor alle schoolleiders die in het register staan en op enig moment in een kalenderjaar een overeenkomst bij een bestuur hebben een jaarlijkse eigen bijdrage in rekening. Zorg er dus voor dat uw gegevens altijd up-to-date zijn.