Beëindigen registratie

Indien u (tijdelijk) geen overeenkomst met bestuur heeft als leidinggevende in het primair onderwijs, heeft u geen registratieplicht volgens de cao PO. Pas uw gegevens aan in uw persoonlijke account. U bent hier zelf verantwoordelijk voor.  

  • Stoppen als schoolleider
    Bent u geen schoolleider meer en verwacht u ook in de toekomst niet meer als schoolleider te zullen werken, bijvoorbeeld door pensionering? Dan kunt u zich uitschrijven, mits er geen actieve overeenkomst met bestuur in uw account staat en de jaarlijkse eigen bijdrage is voldaan.
    LET OP: U kunt zich alleen uitschrijven uit het Schoolleidersregister PO indien u volgens de cao niet meer verplicht bent tot registratie.
  • Tijdelijk geen schoolleider
    Bent u tijdelijk niet werkzaam als schoolleider? Vul in uw account dan de einddatum in van uw laatste overeenkomst met bestuur. Op deze manier blijft u wel ingeschreven. Zodra u weer een overeenkomst met bestuur heeft als schoolleider, moet u dit opgeven in uw account. 


Het Schoolleidersregister PO brengt voor iedereen die in het register staat een jaarlijkse eigen bijdrage in rekening.
De bijdrage voor kalenderjaar 2024 bedraagt € 270. Voor wie gedurende een heel kalenderjaar geen overeenkomst als schoolleider bij een onderwijsinstelling heeft, is er een aangepast tarief. Voor kalenderjaar 2024 is dit € 70. Zorg er dus voor dat uw gegevens altijd up-to-date zijn.