Wil jij weten hoe je de basisvaardigheden op een hoger niveau kunt brengen?

Ben je schooldirecteur in het primair onderwijs die het interessant vindt om samen met collega-schooldirecteuren te onderzoeken hoe je op een andere manier kunt kijken naar basisvaardigheden? Hoe je kritisch kunt kijken naar de instrumenten die er zijn, welke bedoelingen erachter zitten en welke alternatieven er zijn?

Dan is deelname aan de kenniskring 'Basisvaardigheden' onder leiding van Hans van Dael en Peter Sleegers iets voor jou. Samen met geïnteresseerde schooldirecteuren ga je kijken naar de vaardigheden van de leerkrachten, maar ook naar de methodes, gerelateerd aan de onderwijsvisie. 

De inschrijving is geopend
Hans van Dael en Peter Sleegers zijn begeleiders van de kenniskring ‘Basisvaardigheden’.

Schooldirecteuren gaan zélf over de inhoud van de kennisbasis van hun beroepsgroep
In een kenniskring onderzoeken schooldirecteuren samen met een onderzoeker een bepaald thema. Zij documenteren hun bevindingen in een overzichtsartikel, zodat collega-schooldirecteuren die kennis kunnen gebruiken in hun beroepspraktijk. Door kenniskringen worden nieuwe professionaliseringsthema's ontwikkeld en aan de kennisbasis toegevoegd of bestaande thema's geactualiseerd. 

Info en/of aanmelden
Meer informatie over kenniskringen vind je hier. Heb je inhoudelijke of praktische vragen over een kenniskring of wil je jezelf ervoor opgeven? Bel dan naar het Schoolleidersregister PO, (030) 234 73 60 en vraag naar Geke Versprille, coördinator kenniskringen, of stuur een mailtje naar info@schoolleidersregisterpo.nl.

De kenniskring 'Onderzoeksmatig werken' onder leiding van Loes van Wessum gaat ook van start. Lees het interview