Nieuw professionaliseringsaanbod

Gaat je voorkeur voor je herregistratie uit naar het volgen van een opleiding uit het professionaliseringsaanbod waaraan vooraf herregistratiewaarde is toegekend, dan heb je een ruime keuze. Aan je ontwikkeling kun je ook achteraf een herregistratiewaarde laten toekennen, door een professioneel beoordelaar of door het voeren van een professionele dialoog met twee andere schoolleiders.

Professionaliseringsaanbod waaraan vooraf herregistratiewaarde is toegekend vind je in de nascholingsagenda. Staat jouw opleiding of cursus er niet bij? Laat het ons weten, dan nemen we contact op met de aanbieder om te informeren of ze het aanbod willen laten accrediteren.

In november 2022 is het geaccrediteerde professionaliseringsaanbod uitgebreid met:

Bureau Wolters
Omgaan met verschillen

Medilex Onderwijs BV
Positief leiderschap vanuit transactionele analyse

Hier vind je meer informatie over het achteraf laten waarderen van je ontwikkeling.

Voor onderstaand bestuur is een incompanytraject geaccrediteerd:

Florente Basisscholen
Ontwikkeling Koersplan

Lees hier meer over het vooraf laten waarderen van een incompanytraject.