Accreditatie aanvragen incompanytraject

Schoolbesturen kunnen een incompanytraject vooraf laten waarderen door het Schoolleidersregister PO.

Een gezamenlijke opleiding met alle (adjunct-)directeuren van een onderwijsinstelling is goed voor de ontwikkeling van de instelling, de scholen én de directieleden. Als u het incompanytraject laat waarderen kunnen schoolleiders het ook voor hun herregistratie meenemen.

Hoe werkt het waarderen van een incompanytraject?
Het Schoolleidersregister PO biedt besturen ondersteuning tijdens de aanvraag. Neem contact met ons op voor een gesprek met een adviseur vóór u begint met de aanvraag. We kunnen u dan persoonlijk een toelichting geven. Bel (030) 234 73 60 of stuur een e-mail naar accrediteren@schoolleidersregisterpo.nl

De Commissie Accreditatie van het Schoolleidersregister PO stelt de herregistratiewaarde vast.
De commissie beoordeelt de professionaliseringsactiviteit naar de inhoud, het niveau en de studiebelasting op basis van de aangeleverde informatie in PE-online. Tevens speelt in de beoordeling de kwaliteit van de verplichte literatuur en de expertise van de docenten een rol. De Commissie Accreditatie komt maandelijks bij elkaar en bestaat uit schoolleiders en experts.

Accreditatie aanvragen van incompanytrajecten via PE-online
In onderstaand document vindt u een toelichting op de accreditatieaanvraag van incompanytrajecten. Vervolgens dient u de aanvraag in via PE-online:

  • Heeft u bestaand geaccrediteerd aanbod en wilt u een nieuwe aanvraag indienen?
    Dan heeft u per e-mail uw accountgegevens ontvangen waarmee u kunt inloggen. Neem contact met ons op als u dit bericht niet heeft ontvangen: 030 – 234 73 60. Via onderstaande button kunt u inloggen en het aanvraagproces doorlopen. 
  • Dient u voor de eerste keer een accreditatieaanvraag in?
    Dan kunt u via onderstaande button een account aanmaken en het aanvraagproces doorlopen. 

De Commissie Accreditatie besluit over uw aanvraag.