Accreditatie aanvragen incompanytraject

Schoolbesturen kunnen herregistratiewaarde laten toekennen aan een incompanytraject.

Een gezamenlijke opleiding met alle (adjunct-)directeuren van een onderwijsinstelling is goed voor de ontwikkeling van de instelling, de scholen én de directieleden. Als u het incompanytraject laat waarderen door de commissie accreditatie kunnen schooldirecteuren het ook inzetten voor hun herregistratie.

Hoe werkt het waarderen van een incompanytraject?
Het Schoolleidersregister PO helpt besturen met de aanvraag. Neem contact met ons op voor een gesprek met een adviseur vóór u begint met de aanvraag. We kunnen u dan persoonlijk een toelichting geven. Bel (030) 234 73 60 of stuur een e-mail naar accrediteren@schoolleidersregisterpo.nl

De Commissie Accreditatie van het Schoolleidersregister PO stelt de herregistratiewaarde vast
De commissie beoordeelt de professionaliseringsactiviteit naar de inhoud, het niveau en de studiebelasting op basis van de aangeleverde informatie over het traject. Lees er meer over in het accreditatiereglement.

Accreditatie aanvragen van incompanytrajecten via PE-online
In dit stappenplan is toegelicht hoe de accreditatie verloopt. U dient de aanvraag in via PE-online:

  • Heeft u bestaand geaccrediteerd aanbod en wilt u een nieuwe aanvraag indienen?
    Dan heeft u per e-mail uw accountgegevens ontvangen waarmee u kunt inloggen. Neem contact met ons op als u dit bericht niet heeft ontvangen: 030 – 234 73 60. Via onderstaande button kunt u inloggen en het aanvraagproces doorlopen. 
  • Dient u voor de eerste keer een accreditatieaanvraag in?
    Dan kunt u via onderstaande button een account aanmaken en het aanvraagproces doorlopen.