Projectgroep Trends congres

Een van de taken van het Schoolleidersregister PO is het ontwikkelen van een kennisbasis. Deze kennisbasis bestaat uit een beroepsstandaard, professionaliseringsthema’s en een beschrijving van maatschappelijke en technologische ontwikkelingen die het beroep van schoolleider gaan beïnvloeden.

Het Schoolleidersregister PO faciliteert de organisatie van een congres voor schoolleiders over deze maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Een congres vol informatie, dialoog en inspiratie voor schoolleiders.

De organisatie van dit congres is mede in handen van schoolleiders. De projectgroep bestaat uit drie schoolleiders, een professioneel congresadviseur en een communicatiemedewerker. Deze schoolleiders zijn geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen die van invloed zijn op de school en het beroep van schoolleider. Zij weten als geen ander wat er speelt in het werkveld van schoolleider. Ze hebben een heldere visie, zien met een open vizier de ontwikkelingen en weten wat wél en wat niet aangepakt moet worden.