Wil jij weten hoe je de leeropbrengsten van de school nog verder kunt verbeteren? Of wil je weten hoe je de basisvaardigheden op een hoger niveau kunt brengen? Neem dan deel aan een kenniskring.

Schooldirecteuren gaan zélf over de inhoud van de kennisbasis van hun beroepsgroep. Om de kennisbasis actueel te houden organiseert het Schoolleidersregister PO kenniskringen. Samen met geïnteresseerde schooldirecteuren ontsluit je kennis over een bepaald thema, zodat collega’s die kennis kunnen gebruiken in hun beroepspraktijk.

In april gaan twee kenniskringen van start waarvoor je je nog kunt aanmelden:

 • Ben jij schooldirecteur in het primair onderwijs en vind je het interessant om te onderzoeken hoe je op een andere manier kunt kijken naar basisvaardigheden? Hoe je kritisch kunt kijken naar de instrumenten die er zijn, welke bedoelingen erachter zitten en welke alternatieven er zijn?
  Dan is deelname aan de kenniskring 'Basisvaardigheden' onder leiding van Hans Van Dael en Peter Sleegers iets voor jou.
  Startdatum: woensdag 10 april van 13.00-16.00 uur in Utrecht.
  Maak kennis met Hans en Peter:
 • Ben jij een nieuwsgierige, ambitieuze schooldirecteur in het primair onderwijs die haar of zijn team beter wil kunnen ondersteunen in het onderzoeksmatig werken en zichzelf daarin verder wil ontwikkelen?
  Meld je dan nu aan voor de kenniskring ‘Onderzoeksmatig werken’ onder leiding van Loes van Wessum.
  Startdatum: vrijdag 19 april van 10.00-13.00 uur in Utrecht.
  Maak kennis met Loes:


Info en/of aanmelden
Meer informatie over kenniskringen vind je hier. Heb je inhoudelijke of praktische vragen over een kenniskring of wil je jezelf ervoor opgeven? Bel dan naar het Schoolleidersregister PO, (030) 234 73 60 en vraag naar Geke Versprille, coördinator kenniskringen, of stuur een mailtje naar info@schoolleidersregisterpo.nl.