Nieuw aanbod voor de herregistratie

De Commissie Accreditatie neemt besluiten over opleidingen en assessments voor de basisregistratie en professionaliseringsaanbod voor de herregistratie. In december 2023 is het aanbod voor de herregistratie uitgebreid.

Nieuwe vooraf gewaardeerde opleidingen:

AVS Academie
Leergang Teamflow
Leergang Leidinggeven aan een Klassewerkplek

Bureau Meesterschap
Zicht op Onderwijs, Auditor in Education 2.0 basisjaar

E-wise
Burgerschapsonderwijs (door)ontwikkelen
Conflict en polarisatie: effectieve interventies inzetten
Deep democracy: écht goede gesprekken voeren
Jobcrafting: sleutelen aan beter werk in het onderwijs

Leiderschapsdomeinen
Post-Opleiding Verbindend Leiderschap
Verbindend Leiderschap

Twentify
Stemwijzer

Professionaliseringsaanbod waaraan vooraf herregistratiewaarde is toegekend vind je in deze nascholingsagenda. Staat jouw opleiding of cursus er niet bij? Laat het ons weten, dan nemen we contact op met de aanbieder om te informeren of ze het aanbod willen laten accrediteren.

Voor onderstaand bestuur is een incompanytraject geaccrediteerd:

Scholengroep Holland
Leidinggeven aan evidence informed werken

Schoolbesturen kunnen een incompanytraject vooraf laten waarderen door het Schoolleidersregister PO. Meer informatie vind je hier.

Nieuw professioneel beoordelaar:

Intersym2  

Aan je ontwikkeling kun je ook achteraf een herregistratiewaarde laten toekennen, door een professioneel beoordelaar of door het voeren van een professionele dialoog met twee andere schoolleiders. Verschillende aanbieders zijn geaccrediteerd om achteraf waarde aan je ontwikkeling toe te kennen. Deze bureaus hebben allemaal een eigen methode om tot de waardering te komen. Je vindt de bureaus in de nascholingsagenda achteraf waarderen.