Heb je vóór je (her-)registratie een master behaald?

Ben je RDO niveau 2 en heb je vóór je (her-)registratie een master behaald? Dan kun je in het register een verzoek indienen om het predicaat te wijzigen naar RDO master.

Titel
Iedereen die geregistreerd is krijgt de titel Registerdirecteur Onderwijs (RDO). Aan deze titel wordt een predicaat toegevoegd om het kwalificatieniveau aan te geven: in opleiding, niveau 1, niveau 2 of master.

Predicaat wijzigen
Ben je RDO niveau 2 en heb je vóór je (her-)registratie een NVAO-geaccrediteerde master behaald? Dan kun je je predicaat wijzigen naar RDO master. Dit geef je aan in je account bij ‘predicaat wijzigen’ (Mijn dossier – Dossier inzien). Deze wijziging kun je tussentijds aanvragen en staat los van herregistratie aanvragen. Bij een predicaatwijziging blijft je registratiedatum onveranderd.

Zichtbaarheid
Na goedkeuring van je verzoek sta je in het openbaar register als Registerdirecteur (RDO) master. Je ontvangt hiervan een nieuw certificaat, raamsticker en digitaal beeldmerk.

N.B.: Heb je na je laatste (her-)registratiedatum een master behaald? Dan kun je deze gebruiken voor een predicaatwijziging én voor je herregistratie.