Wil jij weten hoe jij de leeropbrengsten van de school nog verder kunt verbeteren?

Ben je de schooldirecteur die het interessant vindt om te onderzoeken wat er op school aan de hand is en te bepalen wat werkt, zodat je als schooldirecteur het verschil kan maken en veel invloed hebt op de leeropbrengsten van de hele school? Wil je samen met collega’s het thema onderzoeksmatig werken uitdiepen en deze kennis ontsluiten voor je collega’s? Dan is deelname aan deze kenniskring onder leiding van Loes van Wessum iets voor jou.

De inschrijving is geopend
Loes van Wessum is begeleider van de kenniskring ‘Onderzoeksmatig werken’ en kijkt uit naar een groep enthousiaste schooldirecteuren. Loes is als senior onderzoeker verbonden aan de Hogeschool Windesheim en bij European School Heads Association (ESHA). Maak kennis met haar:

Kenniskring
Schooldirecteuren gaan zélf over de inhoud van de kennisbasis van hun beroepsgroep. In een kenniskring onderzoeken schooldirecteuren samen met een onderzoeker een bepaald thema. Zij documenteren hun bevindingen in een overzichtsartikel, zodat collega-schooldirecteuren die kennis kunnen gebruiken in hun beroepspraktijk.

Info en/of aanmelden
Meer informatie over kenniskringen vind je hier. Heb je inhoudelijke of praktische vragen over een kenniskring of wil je jezelf ervoor opgeven? Bel dan naar het Schoolleidersregister PO, (030) 234 73 60 en vraag naar Geke Versprille, coördinator kenniskringen, of stuur een mailtje naar info@schoolleidersregisterpo.nl.

De kenniskring ‘Basisvaardigheden’ onder leiding van Hans van Dael i.s.m. Peter Sleegers gaat ook van start. Lees het interview.