Nieuw professionaliseringsaanbod

Gaat je voorkeur voor je herregistratie uit naar het volgen van een opleiding uit het geaccrediteerde professionaliseringsaanbod waaraan vooraf herregistratiewaarde is toegekend, dan heb je een ruime keuze. Aan je ontwikkeling kun je ook achteraf een herregistratiewaarde laten toekennen, door een professioneel beoordelaar of door het voeren van een professionele dialoog met twee andere schoolleiders.

Geaccrediteerd professionaliseringsaanbod vind je in de nascholingsagenda. Staat jouw opleiding of cursus er niet bij? Laat het ons weten, dan nemen we contact op met de aanbieder om te informeren of ze het aanbod willen laten certificeren.

In september 2022 is het geaccrediteerde professionaliseringsaanbod uitgebreid met:

Carmona Ontwikkeling
Naar een gezamenlijke bedoeling en ambitie

E-WISE
Dossieropbouw bij disfunctioneren
Het schoolplein vergroenen
Strategische personeelsplanning voor het primair onderwijs

PMC B.V.
Kennis en Kwaliteit
School & ouders

Hier vind je meer informatie over het achteraf laten waarderen van je ontwikkeling.