Nieuw professionaliseringsaanbod

Gaat je voorkeur voor je herregistratie uit naar het volgen van een opleiding uit het gecertificeerde professionaliseringsaanbod waaraan vooraf herregistratiewaarde is toegekend, dan heb je een ruime keuze.

Gecertificeerd professionaliseringsaanbod vind je in de catalogus in het register. Staat jouw opleiding of cursus er niet bij? Laat het ons weten, dan nemen we contact op met de aanbieder om te informeren of ze het aanbod willen laten certificeren.

In mei 2022 is het gecertificeerde professionaliseringsaanbod uitgebreid met:

Learnovate
Omgaan met polariteiten
Communiceren met impact


Eén keer in de vijf jaar laat je zien dat je je hebt ontwikkeld. Alles wat aantoonbaar heeft bijgedragen aan je ontwikkeling kun je meenemen. Zo kun je aan je ontwikkeling ook achteraf een herregistratiewaarde laten toekennen, door een professioneel beoordelaar of door het voeren van een professionele dialoog met twee andere schoolleiders. Hier vind je meer informatie over het achteraf laten waarderen van je ontwikkeling.