Interview met Piety Runhaar

Begeleider van de kenniskring ‘Strategisch personeelsbeleid’.
'We hoeven jou als schoolleider niet uit te leggen hoe groot het tekort aan leerkrachten op dit moment is. Sommige schoolleiders en bestuurders zitten met de handen in het haar. Zou strategisch personeelsbeleid kunnen bijdragen aan de oplossing?'

De inschrijving is geopend
Binnenkort start de kenniskring ‘Strategisch Personeelsbeleid’ onder leiding van Piety Runhaar, universitair hoofddocent aan de Wageningen Universiteit, vakgroep Education and Learning Sciences. In dit interview maak je kennis met haar:

Kenniskring
Schoolleiders gaan zélf over de inhoud van de kennisbasis van hun beroepsgroep. In een kenniskring onderzoeken schoolleiders samen met een expert een bepaald thema. Zij documenteren hun bevindingen in een overzichtsartikel en digitaal magazine, zodat collega-schoolleiders die kennis kunnen gebruiken in hun beroepspraktijk.

Info en/of aanmelden
Meer informatie over kenniskringen vind je hier. Heb je inhoudelijke of praktische vragen over een kenniskring of wil je jezelf ervoor opgeven? Bel dan naar het Schoolleidersregister PO, (030) 234 73 60 en vraag naar Geke Versprille, coördinator kenniskringen, of stuur een mailtje naar info@schoolleidersregisterpo.nl.