Interview met Kees Boersma

Begeleider van de kenniskring ‘Disruptieve en onverwachte situaties’.
'Je kunt heel verschillend reageren op een crisis. Wacht je af met handelen tot je van hogerhand instructies krijgt? Of ga je na wat je zélf kunt doen en inventariseer je wat je binnen je organisatie in huis hebt om de ongewenste gevolgen zo klein mogelijk te houden? Dat eigen initiatief en die veerkracht zijn van groot belang.'

De inschrijving is geopend
Kees Boersma is begeleider van de kenniskring ‘Disruptieve en onverwachte situaties’ en kijkt uit naar een groep enthousiaste schoolleiders. Kees is als hoogleraar organisatorische en technologische innovatie en maatschappelijke veerkracht verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In dit interview maak je kennis met hem: 

Kenniskring
Schoolleiders gaan zélf over de inhoud van de kennisbasis van hun beroepsgroep. In een kenniskring onderzoeken schoolleiders samen met een expert een bepaald thema. Zij documenteren hun bevindingen in een overzichtsartikel en digitaal magazine, zodat collega-schoolleiders die kennis kunnen gebruiken in hun beroepspraktijk.

Info en/of aanmelden
Meer informatie over kenniskringen vind je hier. Heb je inhoudelijke of praktische vragen over een kenniskring of wil je jezelf ervoor opgeven? Bel dan naar het Schoolleidersregister PO, (030) 234 73 60 en vraag naar Geke Versprille, coördinator kenniskringen, of stuur een mailtje naar info@schoolleidersregisterpo.nl.