Besturen weten de vacaturepagina al goed te vinden!

Zij kunnen in het register kosteloos vacatures voor schooldirecteuren in het primair onderwijs plaatsen en iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging als schooldirecteur kan zoekcriteria opgeven. Op deze manier komen vacatures bij precies de juiste persoon terecht.

Een vacature plaatst een bestuur in een paar minuten
In het bestuursaccount kan in de navigatiebalk onder het tabblad 'vacatures' de gegevens over de vacature ingevuld worden. Hier kan ook een link geplaatst worden naar hun website. De vacaturetekst kan een bestuur op elke moment aanpassen. De vacature blijft staan tot de geldigheidsdatum die een bestuur zelf invoert verstreken is. Daarna verdwijnt deze automatisch.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als schooldirecteur in het primair onderwijs?
Voer dan zoekcriteria in, sla de zoekcriteria op en plaats een vinkje bij ‘Hou me op de hoogte’. Je ontvangt direct een melding als er een vacature is geplaatst die aan je criteria voldoet.