Nieuw in het register: vacatures voor schooldirecteuren in het primair onderwijs

Sinds kort is het voor besturen mogelijk om vacatures te plaatsen in het register.

Ruim 7.500 schooldirecteuren, schooldirecteuren in opleiding en belangstellenden die schooldirecteur in het primair onderwijs willen worden, kunnen de vacaturepagina bekijken. Schooldirecteuren die actief op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging kunnen zoekcriteria opgeven en krijgen direct een melding als een vacature is geplaatst die aan deze criteria voldoet. Op deze manier komen vacatures bij precies de juiste persoon terecht.

Een vacature plaatst een bestuur in een paar minuten
In het bestuursaccount kan in de navigatiebalk onder het tabblad 'vacatures' de gegevens over de vacature ingevuld worden. Hier kan ook een link geplaatst worden naar hun website. De vacaturetekst kan een bestuur op elke moment aanpassen. De vacature blijft staan tot de geldigheidsdatum die een bestuur zelf invoert verstreken is. Daarna verdwijnt deze automatisch.


Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als schooldirecteur in het primair onderwijs?
Voer dan zoekcriteria in, sla de zoekcriteria op en plaats een vinkje bij ‘Hou me op de hoogte’. Je ontvangt direct een melding als er een vacature is geplaatst die aan je criteria voldoet.

Als je nog geen account hebt kun je via deze link een account aanmaken.