Nieuw aanbod voor de herregistratie

De Commissie Accreditatie neemt besluiten over opleidingen en assessments voor de basisregistratie en professionaliseringsaanbod voor de herregistratie. In oktober 2023 is het aanbod voor de herregistratie uitgebreid. 

Gaat je voorkeur voor je herregistratie uit naar het volgen van een opleiding uit het professionaliseringsaanbod waaraan vooraf herregistratiewaarde is toegekend, dan heb je een ruime keuze. Aan je ontwikkeling kun je ook achteraf een herregistratiewaarde laten toekennen, door een professioneel beoordelaar of door het voeren van een professionele dialoog met twee andere schoolleiders.

Professionaliseringsaanbod waaraan vooraf herregistratiewaarde is toegekend vind je in deze nascholingsagenda. Staat jouw opleiding of cursus er niet bij? Laat het ons weten, dan nemen we contact op met de aanbieder om te informeren of ze het aanbod willen laten accrediteren.

In oktober 2023 is het vooraf gewaardeerde professionaliseringsaanbod uitgebreid met:

Bert Hellinger Instituut
Systemisch Leiderschap in het Onderwijs

CED-Groep
Masterclass OGW4D

E-WISE
Leidinggeven aan reken-wiskundeonderwijs in de school

KPZ Leiderschapsopleidingen Kind en Educatie
Leergang Regie en Strategie; Ons hoofd is rond, zodat ons denken van richting kan veranderen.

NSO-CNA Leiderschapsacademie
Projectmanagement in de School gericht op kwaliteitsverbetering
Stuurkunst

Nijhuis & Van Vliet /Marieke van Vliet Training en Coaching
Driedaagse Persoonlijk Leiderschap

Penta Nova
Leidinggeven aan een IKC
Leidinggeven aan opleidingsscholen
Leidinggeven aan toekomstgericht onderwijs
Post-master Leergang Penta Nova
Strategische bedrijfsvoering en beleidsrijk begroten