Wij gaan verhuizen!

Vanaf donderdag 26 oktober 2023 is het bezoekadres van het Schoolleidersregister PO: Lange Viestraat 371, 3511 MJ Utrecht.

Kantoor Schoolleidersregister PO

Lange Viestraat 371, 3511 BK Utrecht

Lopend vanaf Utrecht Centraal Station
Het kantoor van het Schoolleidersregister PO vindt u op ongeveer 10 minuten lopen van Utrecht Centraal Station. In de stationshal loopt u richting centrum. Na de uitgang gaat u naar links en loopt u op de Smakkelaarskade richting de Catharijnesingel. Vervolg uw weg naar het Vredenburgviaduct en steek hier de weg over. Dit is de Lange Viestraat en ons kantoor bevindt zich op nummer 371 op de 5e verdieping. 

Met de stadsbus vanaf Utrecht Centraal Station
Er rijden diverse bussen vanaf Utrecht CS Jaarbeurszijde. Kijk voor actuele vertrektijden op www.9292.nl. Stap uit bij bushalte Neude (dit is de eerste halte na het station). Loop op de Potterstraat richting Oudegracht. Vervolg uw weg over de Viebrug naar de Lange Viestraat. Ons kantoor bevindt zich aan de rechterkant op nummer 371 op de 5e verdieping.

Parkeren 
Parkeren vlakbij het Schoolleidersregister PO kan in de parkeergarage Q-Park La Vie.

Vragen? Bel (030) 234 73 60.