Nieuw aanbod voor de herregistratie

De Commissie Accreditatie neemt besluiten over opleidingen en assessments voor de basisregistratie en professionaliseringsaanbod voor de herregistratie. In september 2023 is het aanbod voor de herregistratie uitgebreid. 

Gaat je voorkeur voor je herregistratie uit naar het volgen van een opleiding uit het professionaliseringsaanbod waaraan vooraf herregistratiewaarde is toegekend, dan heb je een ruime keuze. Aan je ontwikkeling kun je ook achteraf een herregistratiewaarde laten toekennen, door een professioneel beoordelaar of door het voeren van een professionele dialoog met twee andere schoolleiders.

Professionaliseringsaanbod waaraan vooraf herregistratiewaarde is toegekend vind je in deze nascholingsagenda. Staat jouw opleiding of cursus er niet bij? Laat het ons weten, dan nemen we contact op met de aanbieder om te informeren of ze het aanbod willen laten accrediteren.

In september 2023 is het vooraf gewaardeerde professionaliseringsaanbod uitgebreid met:

AVE.IK
Waarderend leidinggeven

AVS Academie
Opleiding Mentoren AVS

Dyade Academy
Leergang Duurzaamheid en leiderschap
Leergang Innovatief leiderschap

ESSB Academy - Erasmus Universiteit Rotterdam
Lerende Leiders, een postacademische leergang voor schoolleiders in het primair onderwijs

E-WISE
Op weg naar inclusiever onderwijs
Samenwerken aan passend en inclusief onderwijs in de praktijk

Nederlandse Jenaplan Vereniging
Jenaplanschoolleider en je team als stamgroep
 

PMC herregistratie schoolleider B.V.
Oriëntatie op de rol van adviseur
Oriëntatie op de rol van trainer
Regie en strategie