Nieuw aanbod voor de herregistratie

De Commissie Accreditatie neemt besluiten over opleidingen en assessments voor de basisregistratie en professionaliseringsaanbod voor de herregistratie. In juli 2023 is het aanbod voor de herregistratie uitgebreid. 

Gaat je voorkeur voor je herregistratie uit naar het volgen van een opleiding uit het professionaliseringsaanbod waaraan vooraf herregistratiewaarde is toegekend, dan heb je een ruime keuze. Aan je ontwikkeling kun je ook achteraf een herregistratiewaarde laten toekennen, door een professioneel beoordelaar of door het voeren van een professionele dialoog met twee andere schoolleiders.

Professionaliseringsaanbod waaraan vooraf herregistratiewaarde is toegekend vind je in deze nascholingsagenda. Staat jouw opleiding of cursus er niet bij? Laat het ons weten, dan nemen we contact op met de aanbieder om te informeren of ze het aanbod willen laten accrediteren.

In juli 2023 is het vooraf gewaardeerde professionaliseringsaanbod uitgebreid met:

AVE.IK
Montessoristudie verdieping voor schoolleiders

AVS Academie
Leergang Motiverend anders organiseren
Studiereizen
Leergang Maatschappelijk Leiderschap

Dyade Academy
Leergang Energiek Leiderschap
Leergang De kracht van diversiteit

E-WISE
Hoe leren volwassenen?
Waarderende gesprekstechnieken

Kenniscentrum Het Leren Organiseren
Leidinggeven in een TAO-school
Teamgericht organiseren in het onderwijs
TAO-projectleider op bestuursniveau

KPZ Leiderschapsopleidingen Kind en Educatie
Leidinggevende Integraal Kindcentrum

Nederlandse Montessori Vereniging
Montessoricursus voor leidinggevenden

Onderwijs Maak Je Samen
Jouw plan op tijd
Finlandreis