Nieuw aanbod voor de herregistratie

De Commissie Accreditatie neemt besluiten over opleidingen en assessments voor de basisregistratie en professionaliseringsaanbod voor de herregistratie. In juni 2023 is het aanbod voor de herregistratie uitgebreid. 

Gaat je voorkeur voor je herregistratie uit naar het volgen van een opleiding uit het professionaliseringsaanbod waaraan vooraf herregistratiewaarde is toegekend, dan heb je een ruime keuze. Aan je ontwikkeling kun je ook achteraf een herregistratiewaarde laten toekennen, door een professioneel beoordelaar of door het voeren van een professionele dialoog met twee andere schoolleiders.

Professionaliseringsaanbod waaraan vooraf herregistratiewaarde is toegekend vind je in deze nascholingsagenda. Staat jouw opleiding of cursus er niet bij? Laat het ons weten, dan nemen we contact op met de aanbieder om te informeren of ze het aanbod willen laten accrediteren.

In juni 2023 is het vooraf gewaardeerde professionaliseringsaanbod uitgebreid met:

AVS Academie
Leergang Bestuurlijk Leiderschap in het onderwijs
Leergang Leiderschap voor Inclusiever Onderwijs

de Rolf groep
Gespreid leiderschap in een effectieve organisatie

E-WISE
Mediaopvoeding
Digitale geletterdheid verweven in het schoolcurriculum
Een effectief pestbeleid opzetten

Penta Nova
Vakkring Intervisie

Radboud Universiteit Nijmegen - Radboud Centrum Sociale Wetenschappen
Curriculumontwikkeling op school