Nieuwe opleidingen

Gaat je voorkeur voor je herregistratie uit naar het volgen van een opleiding uit het professionaliseringsaanbod waaraan vooraf herregistratiewaarde is toegekend, dan heb je een ruime keuze. Aan je ontwikkeling kun je ook achteraf een herregistratiewaarde laten toekennen, door een professioneel beoordelaar of door het voeren van een professionele dialoog met twee andere schoolleiders.

Professionaliseringsaanbod waaraan vooraf herregistratiewaarde is toegekend vind je in dezeĀ nascholingsagenda. Staat jouw opleiding of cursus er niet bij? Laat het ons weten, dan nemen we contact op met de aanbieder om te informeren of ze het aanbod willen laten accrediteren.

In maart 2023 is het vooraf gewaardeerde professionaliseringsaanbod uitgebreid met:

AVS Academie
Leergang Coachend Leidinggeven
Leergang Toepassen van Onderwijsonderzoek in de Lespraktijk
Leergang Leidinggeven aan Eigentijds Onderwijs

Corael opleidingen
Masterpractitioner Counseling & Coaching
Team- en organisatieontwikkeling
Practitioner opleiding Transactionele Analyse
Masterpractitioner Transactionele Analyse