Geef input op jouw toekomst als schoolleider

Wat heb jij, als schoolleider, nodig om jouw vak aantrekkelijk, beheersbaar, leuk, afwisselend en inspirerend te maken en te houden? Dat is de centrale vraag in het project ‘Toekomstagenda Schoolleiders’. Ga in gesprek met collega-schoolleiders en deel ideeën en ontwikkelingen. Haak aan en denk mee over een visie op de school van de toekomst tijdens en ná situaties zoals bijvoorbeeld Corona of het ‘nieuwe normaal’. Geef hierbij de ‘lessons learned’ van de afgelopen periode ruimte. Wat heb jij als schoolleiders dan nodig voor jezelf?

Alle input samen vormt de Toekomstagenda Schoolleiders waarmee jij als individuele schoolleider invloed uit kunt oefenen op het beleid en je eigen visie en toekomst kunt vormgeven.

Vanaf eind september faciliteren we ZOOM-sessies waarin jij je bijdrage kunt leveren. Dit kan individueel of samen met een team directeuren. Meld je aan via de website voor een sessie naar voorkeur. Ter voorbereiding ontvang je een koffertje voor ondernemende schoolleiders, boordevol tips, tools en interessante links.
De online bijeenkomst start met een korte introductie door een expert. Deel ervaringen en lessons learned. Na dit deel ga je in kleine groepjes uiteen om aan de hand van je ervaringen je speerpunten te benoemen. Deze kan je direct delen via www.deleiderschapsagenda.nl    

Een bijeenkomst bestaat uit 2 rondes. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, je investeert je tijd en betrokkenheid! Deel je input en oefen invloed uit! Gebruik de input van anderen in je eigen voordeel.

Laat je inspireren, kijk voor voorbeelden op www.deleiderschapsagenda.nl

De Leiderschapsagenda is een initiatief waar bij betrokken zijn: AVS, CNV Schoolleiders, AOb, Schoolleidersregister PO, PO-Raad en het ministerie van OCW