Boek geschreven? Onderzoek gedaan? Vraag hiermee herregistratie aan!

Iedere schoolleider die een essentiële bijdrage levert aan de ontwikkeling van de kennisbasis voor schoolleiders, kan dit inzetten voor herregistratie. U kunt bijvoorbeeld denken aan de publicatie van een boek over schoolleiderschap, het uitvoeren van een onderzoek over schoolleiderschap of andere activiteiten die niet alleen voor uw eigen ontwikkeling waardevol zijn, maar ook voor beroepsgenoten.

Vraag herregistratie aan

Neem contact op als u iets heeft ontwikkeld waar de beroepsgroep schoolleiders voordeel mee kan doen. In een korte motivatie beschrijft u wat u heeft ondernomen en welke bijdrage dit levert aan de kennisbasis. De Commissie Registratie beoordeelt of uw bijdrage voldoende substantieel is en of u hiermee kunt herregistreren.