Geef uw statuswijziging door voor januari

In februari 2017 worden de facturen verstuurd voor de jaarlijkse eigen bijdrage van schoolleiders aan het Schoolleidersregister PO. Bent u momenteel ‘in between jobs’ of gaat u in 2016 nog met pensioen? Geef dat dan vóór 1 januari a.s. aan in het register. Wanneer u dat tijdig doet, voorkomt u dat u in februari een factuur ontvangt.


Pensioen of ‘in between jobs’

Gaat u voor het einde van dit jaar met pensioen? Vul dan de einddatum van uw dienstverband in het register in. Wanneer u momenteel 'in between jobs' bent en de bijdrage dus niet kunt declareren bij uw bestuur, voer in het register dan de datum in waarop het dienstverband is geëindigd. U ontvangt dan geen factuur, maar bent nog wel ingeschreven of geregistreerd.

Gegevens wijzigen

De gegevens op uw factuur zijn gekoppeld aan de gegevens die u hebt ingevuld in uw persoonlijke account in het Schoolleidersregister PO. De factuur wordt digitaal gestuurd naar het e-mailadres waarmee u inlogt op uw persoonlijke schoolleidersaccount. U kunt deze gegevens zelf aanpassen door in te loggen op uw bestaande schoolleidersaccount en bij 'mijn gegevens' te wijzigen. Het is niet mogelijk om de gegevens op deze factuur aan te laten passen.