Informatie voor interim directeuren

Registreren als interim directeur? Dat kan!
Als interim-directeur kunt u zich registreren in het Schoolleidersregister PO. Een voordeel als u vaak wisselt van bestuur. Zo laat u zien dat u zich blijvend professionaliseert.

Hoe werkt het?
Op moment van registreren dient u werkzaam te zijn als schoolleider en in uw persoonlijke account een bestuursnummer en school in te vullen.
Bij vermelding van uw functie geeft u aan wat van toepassing is: adjunct-directeur of directeur. Op dit moment is het nog niet mogelijk om interim-directeur aan te geven.

Als u tijdelijk niet werkzaam bent of geen opdracht hebt, dan voegt u een einddatum bij uw overeenkomst met bestuur toe in uw persoonlijke registeraccount. U behoudt dan gewoon uw registratie totdat deze op basis van herregistratiedatum verloopt. U kunt wel gewoon tussentijds thema’s afronden voor herregistratie. Alleen op moment van herregistratie dient u als schoolleider werkzaam te zijn bij een bestuur. 

Voor interim directeuren gelden dezelfde criteria om te kunnen registreren en herregistreren.

Als interim directeur wisselt u vaker van school of bestuur. Let er daarom goed op dat u uw registeraccount actueel houdt wat betreft contactgegevens en overeenkomst met bestuur.

Tot slot nog dit: net als andere schoolleiders ontvangt u vanaf 2020 geen factuur meer voor de jaarlijkse bijdrage aan het Schoolleidersregister PO.

Vragen?
Neem contact op met het Schoolleidersregister PO.

U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken op 030- 2347360

Aanhef

Optioneel

Uw vraag

Telefonisch contact