Een Jungle aan Trends… Ga mee op toekomstverkenning (en neem gelijk een kijkje bij Xing Ya en Wu Wen)

30 mei 2017

De toekomst is niet te plannen, maar scholen kunnen zich wel instellen op verandering.
Wat staat uw school de komende jaren te wachten? Welke grote en kleinere trends komen op u af? Bent u hier al op voorbereid en hoe neemt u het team daarin mee?

Kom op 22 september naar Ouwehands Dierenpark, ontdek de Jungle aan trends en ga mee op verkenning naar de veranderingen die het primair onderwijs beïnvloeden.

Afgelopen jaar heeft het Schoolleidersregister PO een verkenning gedaan naar de ontwikkelingen die het primair onderwijs beïnvloeden. Uit deze verkenning is een diversiteit aan trends naar voren gekomen, daaruit zijn 9 grotere trends gedestilleerd waar u als schoolleider mee te maken krijgt.

Aan de hand van deze 9 trends denken we op 22 september na over de plaats van de school in de samenleving en de rol van de schoolleider. Inspirerende sprekers nemen ons mee in de wereld van de toekomst en gaan dieper in op de verschillende trends. In ronde tafels gaan we met elkaar in gesprek, en ontdekken we hoe we met elkaar verder kunnen leren en anticiperen op de toekomst.

We starten om 9.30 uur en eindigen de dag op tijd, zodat u nog een rondje in de dierentuin kunt lopen en een uniek kijkje kunt nemen bij de Chinese Reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen.

Meer informatie volgt binnenkort. Wees zeker van een plekje en meld u nu alvast aan!

Naar nieuwsoverzicht