Meld je aan voor het Trends congres 2023!

Schooldirecteuren in het primair onderwijs hebben een beroep met grote maatschappelijke impact. In de afgelopen jaren is er veel veranderd en het beroep is aanzienlijk complexer en uitdagender geworden. 
 

Er komt steeds meer op je bordje en je wilt de kwaliteit van het onderwijs waarborgen. Hoe kunnen we voor onze kinderen het onderwijs zo organiseren dat iedereen tot zijn recht komt? Hoe maak je het verschil, pak je kansen en stel je prioriteiten? 

Daarover gaan we in gesprek tijdens het Trends congres op 28 september. Laat je prikkelen, ontmoet collega’s, kijk vanuit een ander perspectief en maak elkaar groot in Madurodam in Den Haag.

Jubileumeditie: de beroepsgroep heeft veel bereikt de afgelopen tien jaar. Daar maak jij deel van uit en mag je trots op zijn!
Het Schoolleidersregister PO bestaat 10 jaar, daar staan we tijdens het congres graag bij stil.

Inspiratie, dialoog en netwerken
Bestuursvoorzitter van het Schoolleidersregister PO Boris van der Ham is dagvoorzitter. De filosofen Hans Schnitzler en Ben Kuiken zetten je aan het denken door inspirerende en uitdagende bijdragen. Ga met elkaar in gesprek en leg waardevolle contacten.

Het programma is samengesteld door vier schooldirecteuren en wordt je aangeboden door het Schoolleidersregister PO. Het is een kosteloos congres voor schooldirecteuren in het primair onderwijs en genodigden.