Laat een incompanytraject vooraf waarderen: schoolleiders kunnen deze meenemen voor hun herregistratie

Schoolbesturen kunnen een incompanytraject laten waarderen door het Schoolleidersregister PO. Een gezamenlijke opleiding met alle (adjunct-)directeuren van een onderwijsinstelling is goed voor de ontwikkeling van de instelling, de scholen én de directieleden. Als een incompanytraject vooraf is gewaardeerd kunnen schoolleiders het ook voor hun herregistratie meenemen.

Hoe werkt het waarderen van een incompanytraject?
Het Schoolleidersregister PO biedt besturen ondersteuning tijdens de aanvraag. Neem contact met ons op voor een gesprek met een adviseur vóór u begint met de aanvraag. We kunnen u dan persoonlijk een toelichting geven.
Bel (030) 234 73 60 of stuur een e-mail naar accrediteren@schoolleidersregisterpo.nl. Ook als u inmiddels gestart bent met een incompanytraject kunt u een aanvraag indienen.

De Commissie Accreditatie van het Schoolleidersregister PO stelt de herregistratiewaarde vast
De commissie beoordeelt de professionaliseringsactiviteit naar de inhoud, het niveau en de studiebelasting op basis van de aangeleverde informatie in PE-online. Tevens speelt in de beoordeling de kwaliteit van de verplichte literatuur en de expertise van de docenten een rol. De Commissie Accreditatie komt maandelijks bij elkaar en bestaat uit schoolleiders en experts.