Schoolleiders PO melden zich aan voor nieuwe kenniskringen

Binnenkort starten nieuwe kenniskringen: ‘Disruptieve en onverwachte situaties’ onder leiding van Kees Boersma en ‘Strategisch personeelsbeleid’ onder leiding van Piety Runhaar. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, welke kies jij?

Waarom een kenniskring
Schoolleiders gaan zélf over de inhoud van hun kennisbasis. Hierbij is het uiteraard van belang om deze actueel te houden. Daarom organiseert het Schoolleidersregister PO kenniskringen, zodat schoolleiders hier daadwerkelijk zelf mee aan de slag kunnen gaan.

De opzet van een kenniskring
Een kenniskring bestaat uit tien tot twintig schoolleiders die onder begeleiding van een expert een bepaald thema onderzoeken. De kenniskringen bundelen de kennis op het thema en gieten dit in een handzame vorm, zodat schoolleiders die kennis kunnen gebruiken in hun beroepspraktijk.

  • Aantal deelnemers: 10-20
  • Doorlooptijd kenniskring: 12-18 maanden
  • Aantal bijeenkomsten: 8 of 9, in onderling overleg
  • Locatie bijeenkomsten: in overleg met deelnemende schoolleiders
  • Totale geschatte tijdsinvestering voor schoolleiders: 80-100 uren
  • Inschrijfgeld: niet van toepassing

Schoolleiders kunnen deelname aan een kenniskring inzetten voor hun herregistratie.

Interviews met de experts
Maak kennis met de experts van de nieuwe kenniskringen. De interviews vind je onderaan deze pagina.

Informatie
Heb je inhoudelijke of praktische vragen over een kenniskring of wil je jezelf ervoor opgeven? Neem dan contact met ons op. Bel (030) 234 73 60 of stuur een e-mail naar info@schoolleidersregisterpo.nl