Save the date! Trends congres: 23 september 2022

Ieder jaar organiseren schoolleiders een TRENDS congres vol informatie, dialoog en inspiratie. Zij hebben een heldere visie en zetten hun kennis en ervaringen in om een inspirerend programma voor collega’s te organiseren.

Tijdens het congres ga je met elkaar in gesprek over TRENDS die jou als schoolleider in het primair onderwijs raken. TRENDS die betrekking hebben op maatschappelijke of technologische ontwikkelingen die van invloed zijn op de school en het beroep van schoolleider.

Voorbereiding in volle gang
De organiserende schoolleiders Jantina Nieuwhuis-Westra, John Berendsen, Daniëlle Andrien, Bas Vernooij, Gaby d'Haans en Boudewijn van Stuijvenberg zijn druk bezig met de invulling van het programma. 

Noteer in je agenda
Het TRENDS congres 2022 vindt plaats op vrijdag 23 september. Aanvullende informatie en de mogelijkheid tot aanmelden volgen binnenkort.