Einde certificering diverse opleidingen

De Commissie Certificering selecteert jaarlijks steekproefsgewijs een aantal aanbieders van gecertificeerd professionaliseringsaanbod en professioneel beoordelaars die bezocht worden. Met de audits borgen we de kwaliteit van de uitvoering van het aanbod en van de professioneel beoordelaars.

Het auditteam bereidt de audit voor, bezoekt de aanbieder om auditgesprekken te voeren en stelt een rapport op. De Commissie Certificering besluit aan de hand van het verificatie-auditrapport of de certificering (na aanpassing van eventuele tekortkomingen) gehandhaafd kan worden.

Naar aanleiding van de verificatie-audits die bij Dyade Academy en CED-groep zijn uitgevoerd, heeft de Commissie Certificering besloten dat de volgende opleidingen m.i.v. 7 maart 2022 niet langer gecertificeerd zijn:
 

  • Auditorentraining (CED-groep)
  • Leergang Positief leiderschap in het onderwijs (Dyade Academy)
  • Leergang Inspirerend leiderschap in het onderwijs (Dyade Academy)
  • Leergang Ondernemen in het onderwijs (Dyade Academy)

Voor 7 maart gestart met één van deze opleidingen en nog geen diploma? Neem contact op met het Schoolleidersregister PO: 030 – 234 73 60.