Talkshow terugkijken over de laatste ontwikkelingen bij het Schoolleidersregister PO

De schoolleider staat op de kaart. In het coalitieakkoord is de versterking van schoolleiders opgenomen.

Schoolleiders in het PO weten hoe belangrijk het is voor de kwaliteit van het onderwijs dat zij zich individueel en als beroepsgroep blijven ontwikkelen en werken hier hard aan. Er is een nieuwe beroepsstandaard, kenniskringen werken met onderzoekers aan de kennisbasis en schoolleiders praten met elkaar over ethisch leiderschap. Het Schoolleidersregister PO stimuleert, faciliteert en ondersteunt hen hierbij. De afgelopen tijd zijn hierin belangrijke stappen gezet.

Tijdens de talkshow op 14 december 2021 heeft voorzitter Boris van der Ham enkele schoolleiders, bestuurders en onderzoekers bevraagd over de ontwikkelingen in 2021 en blikte vooruit op 2022. 

Met onderstaande link kun je de informatieve talkshow terugkijken.