Meld je aan voor het TRENDS Congres!

Kansen(on)gelijkheid, taakverbreding en professionalisering zijn actuele thema's die vragen om een toekomstbestendige schoolleider.  
Hoe ga je hier als schoolleider mee om?

Dialoog en inspiratie 
Vrijdag 24 september a.s. is een dag vol inspiratie, kennisdeling en natuurlijk ideeën die je in de praktijk kunt brengen. Interessante sprekers dragen kennis over en je bent aanwezig bij de presentatie van het nieuwe professionaliseringsthema kansen(on)gelijkheid.

Het is een kosteloos congres voor alle schoolleiders in het primair onderwijs en genodigden.

Organisatie door schoolleiders
Het programma is samengesteld door drie schoolleiders. Zij weten als geen ander wat er speelt in het werkveld van de schoolleider. Voor de invulling van het programma voor het TRENDS congres 2021 heeft de projectgroep drie trends gekozen. Na de inleiding van iedere trend volgt een tafelgesprek.