Corona

Komt uw tijdige herregistratie in de knel door de gevolgen van de maatregelen in verband met COVID-19? De situatie van individuele schoolleiders kan erg verschillen. Zijn de professionaliseringsactiviteiten waar u mee bezig was uitgesteld? Kunt u uw ontwikkeling niet achteraf laten waarderen omdat gesprekken niet doorgaan? Het Schoolleidersregister PO kiest voor maatwerk bij het bieden van uitstel voor herregistratie.

Maak gebruik van dit formulier voor het aanvragen van uitstel. Om een besluit te kunnen nemen is het van belang dat u voldoende inzicht geeft in uw situatie. Alleen met een duidelijke onderbouwing van de gevraagde termijn kan de Commissie Registratie een besluit nemen.

Aarzel bij vragen niet om telefonisch contact met ons op te nemen: 030 234 73 60. Wij staan u graag te woord.