Staat van de Schoolleider verschijnt 14 april

Iedere twee jaar brengen de AVS en de VO-raad samen een Staat van de Schoolleider uit. Dit in aansluiting op de Staat van het Onderwijs van de Inspectie van het Onderwijs. In 2021 is de Staat van de Schoolleider mede tot stand gekomen dankzij de redactie van schoolleiders, Schoolleidersregister PO, Schoolleidersregister VO en CAOP. Op 14 april wordt de Staat van de Schoolleider aangeboden aan Inspecteur Generaal Alida Oppers en de bewindslieden. Op 21 april is er in het verlengde van het AVS Schoolleiderscongres een gratis sessie over de Staat van de Schoolleider.

U kunt zich via het inschrijfformulier inschrijven voor de online publicatie en de online conferentie.

Aanmelden voor de online publicatie op 14 april (Staat van het Onderwijs en Staat van de Schoolleider)
Aanmelden voor de verdiepingssessie op 21 april (Staat van de Schoolleider) 
Aanmelden voor de conferentie op 11 mei (Staat van het Onderwijs)