Geef input op jouw toekomst als schoolleider

Wat heb jij, als schoolleider, nodig om jouw vak aantrekkelijk, beheersbaar, leuk, afwisselend en inspirerend te maken en te houden? Dat is de centrale vraag in het project ‘Toekomstagenda Schoolleiders’. Ga in gesprek met collega-schoolleiders en deel ideeën en ontwikkelingen. Bijvoorbeeld over samenwerking. Wat heb je als schoolleider nodig om de samenwerking met andere onderwijsinstellingen te kunnen realiseren?

Alle input samen vormt de Toekomstagenda Schoolleiders waarmee jij als individuele schoolleider invloed uit kunt oefenen op het beleid en je eigen visie en toekomst kunt vormgeven.

Al ruim 100 schoolleiders gingen je voor en gaven input voor de Toekomstagenda Schoolleider tijdens een van de Zoom-sessies. Wil jij ook input leveren? Er zijn vier extra bijeenkomsten gepland op:

26 november 9.30 uur
30 november 14.00 uur
2 december 12.00 uur
8 december 15.00 uur

Schrijf je in voor een sessie via https://deleiderschapsagenda.nl/kalender/zoomsessies/

Ter voorbereiding ontvang je een koffertje voor ondernemende schoolleiders, boordevol tips, tools en interessante links.
De online bijeenkomst start met een korte introductie door een expert. Deel ervaringen en lessons learned. Na dit deel ga je in kleine groepjes uiteen om aan de hand van je ervaringen je speerpunten te benoemen. Een bijeenkomst bestaat uit 2 rondes.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Je investeert je tijd en betrokkenheid. Deel je input en oefen invloed uit! Gebruik de input van anderen in je eigen voordeel.

Laat je inspireren, kijk voor voorbeelden op www.deleiderschapsagenda.nl
De Leiderschapsagenda is een initiatief waar bij betrokken zijn: AVS, CNV Schoolleiders, AOb, Schoolleidersregister PO, PO-Raad en het ministerie van OCW