Verslag online TRENDS congres

Vrijdag 25 september 2020 vond het online TRENDS congres plaats. Ruim tweehonderd schoolleiders in het PO hadden zich aangemeld.

Het programma was samengesteld door drie schoolleiders: Mariëtte ten Oever, Marcia van Roo en Boudewijn van Stuijvenberg. Zij kozen voor het thema ‘Ethiek, leren leven, liefde voor leren’.  Een actuele invulling van het programma: de coronacrisis heeft de wereld op slag veranderd. Wat heeft dit alles teweeg gebracht en wat heb je daar als leidinggevende aan bijgedragen? Wat betekende de crisis voor het leiderschap van de schoolleider? En wat neem je mee naar de toekomst? De drie organiserende schoolleiders hebben er vervolgens vier deskundige sprekers bij gezocht. Met inspiratie uit de praktijk luisterden de kijkers naar de pitches van de sprekers. Interactie tussen sprekers en deelnemende kijkers verliep via een chat en padlets.

Heb je niet kunnen kijken? Lees dan het onderstaande verslag en de presentaties.

Welke schoolleider vindt het leuk om het volgende congres te organiseren? De vacature staat weer open.