23 september Trends congres 2022

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie De Tinfabriek in Naarden

Focus op de toekomst

Hoe kunnen we het onderwijs zo organiseren dat alle kinderen tot hun recht komen? Daarover gaan we in gesprek tijdens het Trends congres op 23 september in de Tinfabriek in Naarden. 'Anders organiseren' en 'De school in een netwerksamenleving' zijn actuele thema's, die vragen om een toekomstbestendige schoolleider. Hoe ga jij hier als schoolleider mee om?

Dialoog en inspiratie
Vrijdag 23 september a.s. is een dag vol inspiratie, kennisdeling en interessante sprekers die je aan het denken zetten. Meld je aan voor het gevarieerde programma. Na de inleiding van ieder onderwerp volgt een tafelgesprek met collega's. Bij aanmelding kun je voor de middagsessie een keuze maken waarover jij in gesprek wilt gaan.

Het is een kosteloos congres voor alle schoolleiders in het primair onderwijs en genodigden.