14 december Bijpraten over de laatste ontwikkelingen bij het Schoolleidersregister PO | Talkshow

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Bestuurders en schoolleiders in het PO weten als geen ander hoe belangrijk het is dat schoolleiders zich blijven ontwikkelen. De beroepsgroep van schoolleiders realiseert zich dat en werkt hier hard aan. Er is een nieuwe beroepsstandaard, kenniskringen werken met onderzoekers aan de kennisbasis en schoolleiders praten met elkaar over ethisch leiderschap. Het Schoolleidersregister PO stimuleert, faciliteert en ondersteunt hen hierbij. De afgelopen tijd zijn hierin belangrijke stappen gezet.

Praat online mee
We praten schoolbestuurders hier over bij in een talkshow. Onze voorzitter Boris van der Ham bevraagt enkele schoolleiders, bestuurders en onderzoekers over de ontwikkelingen in 2021 en blikt vooruit op 2022.

Via onderstaande link is de talkshow te volgen en kun je meepraten via een online chat.

Ontvang je graag enkele dagen van te voren de link? Laat het ons weten via dit formulier.