14 oktober Uitzending: schoolleiders over ethisch leiderschap

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Vijf schoolleiders PO gaan met elkaar in gesprek over ethische dilemma’s in de stijl van het TV-programma ‘De achterkant van het gelijk’. Benieuwd waar voor hun de grens ligt waar ze niet overheen gaan en waarom die grens daar ligt? 

Meld je aan en ontvang in september een link om de afleveringen te volgen en op te reageren.

Onder de deskundige begeleiding van Gyzlène Kramer-Zeroual bespreken zij herkenbare casuïstiek. 

Het programma staat onder redactie van een aantal experts, die de afleveringen voorbereiden en uiteindelijk samenvatten tot handreikingen voor ethisch handelen voor de beroepsgroep van schoolleiders in het primair onderwijs.